Pentru comenzi si informatii: 0765 777 608
Parchet laminat si accesorii parchet
Acasa/Fără categorie/Cum puteti curata usor petele de pe parchetul laminat?

Cum puteti curata usor petele de pe parchetul laminat?


indepartare pete de pe parchetParchetul laminat este, în general, rezistent la zgârieturi și la pete. Totuși, uneori, apar unele pete dificile ca au nevoie de un tratament special. De aceea, este bine să vă înarmați cu câteva secrete, care vă ajută să îndepărtați cele mai comune pete de pe parchetul laminat.

Sânge: Se poate îndepărta ușor cu soluție de curățat geamuri. O aplicați pe pată și ștergeți cu o cârpă umedă.

Lichior: Umeziți o cârpă în apă caldă și detergent și ștergeți petele de lichior de pe parchetul laminat. În cazul în care nu reușiți, încercați să utilizați o cârpă înmuiată în spirt denaturat.

Grăsime: Aplicati un pachet de gheață (în lipsă de altceva, puteți să recurgeți și la un pachet de legume congelate) până când grăsimea se întărește, apoi răzuiți ușor cu o lingură de plastic sau un cuțit de unt. Reziduurile rămase ar trebui să se șteargă cu o soluție de curățat geamuri.

Semnele de creion: Frecați ușor parchetul laminat cu o cârpă moale, umezită cu benzină grea. În cazul în care nu funcționează, se aplică pasta de dinti și se freaca cu o cârpă uscată.

Lac de unghii: Folositi o cantitate mica de praf de curățat, apă caldă și un burete de plastic. Transformați praful de curățat într-o pastă și aplicați-o pe pată. Aveți grijă să nu frecați prea agresiv, deoarece parchetul laminat se poate zgâria.

Cerneala: Îmuiați o cârpă în apă caldă și detergent și frecați. În cazul în care nu funcționează, încercați o soluție de îndepărtat cerneala din comerț.

Urme de tocuri și uzură: Frecați urmele cu o radieră de creion și veți obține rezultate foarte bune.

Gumă de mestecat: Îndepărtați excesul de gumă cu un cuțit de plastic, iar reziduurile prin frecare cu o cârpă moale înmuiată în  benzină grea.

Cere Oferta