Saptamana aceasta ai 10% reducere la orice model fata de preturile afisate Pentru comenzi si informatii: 0765 777 608
Parchet laminat si accesorii parchet
Acasa/Fără categorie/Cum se fabrica parchetul laminat?

Cum se fabrica parchetul laminat?


cum se fabrica parchetul laminatParchetul laminat este un produs foarte versatil si accesibil, acesta fiind si motivul pentru care a devenit si foarte popular in ultimii ani.  Acesta are o abilitate stranie de a reproduce vizual aspectul de lemn, piatra, caramida si ceramica la nivel de detaliu. Cu alte cuvinte, atunci cand te uiti la un parchet laminat, ai impresia ca te uiti la o fotografie a materialului original.

De asemenea, imaginea asociata cu ornamentatii avansate care se adauga texturi realiste suprafetei podelei, face dificil, uneori, sa se faca distinctia intre parchetul laminat si materialul pe care incerca sa il imite.

Parchetul laminat este rezultatul unui proces de fabricatie prin presiune directa, care imbina patru straturi pentru a crea o singura suprafata extrem de durabila. Acestea sunt:

  • stratul inferior: este intarit cu melamina pentru stabilitate structurala si rezistenta la umezeala;
  • start suport: ultra-dens pentru a oferi rezistenta la impact si stabilitate;
  • strat decorativ: ceea ce se vede la suprafata, stratul care determina modelul parchetului, o fotografie foarte detaliata a materialului imitat;
  • stratul de uzura: un strat de suprafata realizat din melamina si trat cu oxid de melamina, unul dintre cei mai grei compusi minerali cunoscuti de om, pentru a rezista la colorare, decolorare, umiditate de suprafata si uzura.
Cere Oferta

OFERTA!

Doar saptamana aceasta ai 10% reducere la orice model fata de preturile afisate

*Promotia se aplica modelelor comandate impreuna cu accesoriile necesare (folie, plinta, etc.)

Pentru comenzi si informatii: 0765 777 608