Pentru comenzi si informatii: 0765 777 608
Parchet laminat si accesorii parchet
Acasa/Fără categorie/Unde se poate instala parchetul laminat?

Unde se poate instala parchetul laminat?


Parchetul laminat este un produs extrem de versatil. Acesta poate fi instalat teoretic in orice camera din locuinta dumneavoastra, direct pe pamant, pe o podea de lemn sau o sapa de beton.

Cu toate acestea, exista mai multe zone unde nu se recomanda utilizarea parchetului. Fiind o pardoseala din lemn, parchetul laminat nu ar trebuie sa fie instalat in locuri umede, cum ar fi bai, spalatorii, saune, pridvoare inchise sau verande, sau oriunde este expus la multa umezeala.

Expunerea prelungita la umezeală a parchetului laminat poate provoca deformarea sau umflarea acestuia in timp. In unele cazuri, cu proceduri speciale de instalare, este posibila montarea parchetului laminat in baile in care exista siguranta ca apa nu va fi lasata pe podea, ci va fi stearsa imediat.

Daca totusi doriti sa va instalati parchet si in baie, se recomanda utilizarea unui lipici special. Acesta actioneaza ca o bariera de umiditate care s-ar putea infiltra in imbinari si pe marginile parchetului laminat daca apa nu este stearsa suficient de repede.

Cere Oferta